algu arquitectes

SEGEUIX-NOS
Top
Image Alt

nosaltres

NOSALTRES

Perquè com més siguem més lluny arribem, i perquè creiem en el co-working i en les sinergies que sumen i creen quelcom més elevat i millor que com s’arriba tot sol. Algu arquitectes no només som la cara visible del despatx, som tots els col·laboradors, industrials, tècnics, manobres, contractistes, constructors, artesans, ebenistes, ferrers, dissenyadors… que fan possible que els somnis es converteixin en realitat. Enumerar-nos seria fer un lleig a tots aquells que faran part d’aquesta gran família professional que amb cada projecte creix i es readapta, perquè cada projecte té unes necessitats i, per tant, un equip ben diferents.

LA NOSTRA FEINA

La nostra feina és senzilla però alhora molt complexa, és clara però difícil d’encaixar. Simplement és fer orfebreria, l’equilibri de conjuntar els desitjos del client, amb la realitat de l’entorn i l’espai i pressupost del que es disposa. Com un bon vestit a mida, amb cada projecte ens adaptem tenint en compte totes les variables que es presenten damunt la taula perquè cadascú, cada situació, cada moment i cada detall a tenir en compte és únic, donant com a resultat una feina única, a mida, perfecta, amb el gust i la passió de fer el millor vestit. El hand-made i el fet a mida portat a la construcció, el disseny i l’arquitectura perquè l’espai que t’envolta et senti tan bé com l’americana o el vestit de cocktail de sastre.

PREMIS
  • 2010 – Publicació del PFC amb matrícula d’Honor a la revista anual de la Universitat d’arquitectura de l’ETSAB així com a la seva web.

 

  • 2013 – Premios TOP 10 mejores escaparates de Barcelona – Turisme de Barcelona: premio por el escaparate de la flagship store SONY en Rambla Catalunya desarrollado a través de la escuela de diseño ELISAVA.

 

  • 2013 – Premio nuevos talentos Cortefiel : premio por el diseño del escaparate de la flagship store Cortefiel en Avenida Diagonal de Barcelona.
algu arquitectes

Natalia Alonso

Arquitecte & Retail Designer

Graduada en arquitectura superior per l'Escola Superior d'Arquitectura de Barcelona (ETSAB), es trasllada a Milà per finalitzar els seus estudis universitaris. Passa algunes temporades a Nova York ampliant la seva formació.</p> <p>A Barcelona, col·labora amb diversos despatxos d'arquitectura i constructores, desenvolupant projectes d'obra nova així com de reformes i rehabilitació, a més de treballar durant tres anys en el departament d'urbanisme i espai públic de l'Ajuntament de Barcelona.</p> <p>El 2012 estudia un màster de disseny d'espais comercials a l'escola superior de disseny ELISAVA, en el qual imparteix classes actualment. Co-fundadora d'una empresa de branding i retail, on treball durant dos anys com Retail creative manager, realitzant projectes de retail per a diferents companyies així com gestionant l'espai In.vysible, un lloc en el qual es desenvolupen pop up stores per a diferents marques .</p> <p>Actualment treballa a la multinacional de perfumeria i moda PUIG desenvolupant el disseny dels punts de venda per a les diferents marques de la companyia, així com gestionant la implementació d'aquests dissenys a tot el món.

Roger Guitart

Architect Project Manager

Professional especialitzat en BIM i Project Management i construcció amb ampli coneixement desenvolupat per l'òptim disseny de l'espai i la seva posterior execució.<br /> Format com a arquitecte a l’Escola Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) i el Politècnic de Milano, en disseny d'interiors i museografia en la fundació UPC i en gestió empresarial i de projectes en EAFIT de Medellín, ha combinat els estudis superiors amb cursos de projectació mitjançant eines BIM com el Revit Architecture i altres que faciliten compressió 3D dels projectes per a clients i inversors.<br /> Des del 2012 s'ha especialitzat en el sector BIM, treballant com BIM Modeller i posteriorment de BIM Manager i Coordinator. Així com a professor de BIM en el ``Màster BIM i Disseny Integrat`` de la Fundació IL3 de la Universitat de Barcelona (UB).<br /> A nivell professional, des del 2006 ha treballat en diferents despatxos de disseny, rehabilitació i projectació arquitectònica a Espanya i Amèrica llatina tant d'habitatge, com oficines i centres de diferents especialitats.