algu arquitectes

SEGEUIX-NOS
Top

OLZINELLAS

Reforma interior d’un pis dels anys ’70 amb papers de paret psicodèlics i sostres enrajolats, convertit a un pis de 2 habitacions amb concepte obert que, estant a l’alçada d’un setè pis orientat a Est gaudeix de molta llum i ventilació creuada a totes les estances.

Els propietaris, una jove parella sense fills i amb un Jack Russell mogut i encantador: el Pixi, tenien com a principal preocupació la insonorització de l’habitació principal degut als torns laborals. Per tant, es va folrar l’estança amb un sandvitx interior composat per una làmina bituminosa modificada amb elastòmers entre dues lamines de llana absorbent porosa amb fibres tèxtils termo-soldades, i per l’accés una doble porta amb un vestidor entremig, i una finestra amb trencament de pont tèrmic i vidre amb càmera al carrer.

Un altre punt clau va ser el bany de convidats, que, com a un gran volum fet d’obra vista cuita artesanal inserit dins l’espai diàfan de dia, articula visualment la distribució de les estances al voltant i alhora amaga la torre del forn-microones i, pel delit del propietari, una gran nevera doble americana.

.

CLIENT:

Particular

SITUACIÓ:

Barri de Sants, Barcelona

DATA:

2016-2017

SUPERFICIE CONSTRUIDA:

87 m2