algu arquitectes

SEGEUIX-NOS
Top
Image Alt

Nosaltres

NOSALTRES

Perquè com més siguem més lluny arribem, i perquè creiem en el co-working i en les sinergies que sumen i creen quelcom més elevat i millor que com s’arriba tot sol. Algu arquitectes no només som la cara visible del despatx, som tots els col·laboradors, industrials, tècnics, manobres, contractistes, constructors, artesans, ebenistes, ferrers, dissenyadors… que fan possible que els somnis es converteixin en realitat. Enumerar-nos seria fer un lleig a tots aquells que faran part d’aquesta gran família professional que amb cada projecte creix i es readapta, perquè cada projecte té unes necessitats i, per tant, un equip ben diferents.

LA NOSTRA FEINA

La nostra feina és senzilla però alhora molt complexa, és clara però difícil d’encaixar. Simplement és fer orfebreria, l’equilibri de conjuntar els desitjos del client, amb la realitat de l’entorn i l’espai i pressupost del que es disposa. Com un bon vestit a mida, amb cada projecte ens adaptem tenint en compte totes les variables que es presenten damunt la taula perquè cadascú, cada situació, cada moment i cada detall a tenir en compte és únic, donant com a resultat una feina única, a mida, perfecta, amb el gust i la passió de fer el millor vestit. El hand-made i el fet a mida portat a la construcció, el disseny i l’arquitectura perquè l’espai que t’envolta et senti tan bé com l’americana o el vestit de cocktail de sastre.

PREMIS
  • 2010 – Publicació del PFC amb matrícula d’Honor a la revista anual de la Universitat d’arquitectura de l’ETSAB així com a la seva web.

 

  • 2013 – Premios TOP 10 mejores escaparates de Barcelona – Turisme de Barcelona: premio por el escaparate de la flagship store SONY en Rambla Catalunya desarrollado a través de la escuela de diseño ELISAVA.

 

  • 2013 – Premio nuevos talentos Cortefiel : premio por el diseño del escaparate de la flagship store Cortefiel en Avenida Diagonal de Barcelona.

Natalia Alonso

Arquitecte & Retail Designer

Graduada en arquitectura superior per l'Escola Superior d'Arquitectura de Barcelona (ETSAB), es trasllada a Milà per finalitzar els seus estudis universitaris. El 2012 estudia un màster de disseny d'espais comercials a l'escola superior de disseny ELISAVA, en el qual imparteix classes actualment. Co-fundadora d'una empresa de branding i retail, on treball durant dos anys com Retail creative manager. Actualment treballa a la multinacional de perfumeria i moda PUIG desenvolupant la imatge corporativa dels punts de venda per a les diferents marques de la companyia, així com gestionant la implementació d'aquests dissenys a tot el món.

Roger Guitart

Architect Project Manager

Format com a arquitecte a Barcelona (ETSAB) i el Politècnic de Milano, i en disseny d'interiors i museografia així com en gestió empresarial i de projectes a EAFIT (Colòmbia), des del 2012 s'ha especialitzat en el sector BIM, com a BIM Modeller i posteriorment de BIM Manager i Coordinator. Paralelament exerceix com a professor de BIM al ‘Màster BIM i Disseny Integrat’ de la Fundació de la Universitat de Barcelona (UB).